Cum functioneaza tehnologia Casa Inteligenta

Atunci cand nu sunteti acasa, micile îndoieli sâcâitoare pot începe sa va nelinisteasca. Am lasat pornit filtrul de cafea? Am lasat luminile aprinse sau mai exista alti consumatori care utilizeaza curent electric fara nici un motiv? Am setat alarma de securitate? Copiii isi fac temele sau se uita la televizor?

Reconsiderati-va stilul de viata

Tehnologia SMART HOME este creata pentru un inalt nivel de eficienta si simplitate in utilizare si programare prin controlul, automatizarea si eficientizarea tuturor dispozitivelor electrice si electronice din biroul sau casa dvs.

Avantajele sistemelor Electro Euro STAR

Noi - Electro Euro STAR va oferim solutii profesionale si personalizate de automatizare a casei dvs. sau a altor spatii prin produsele si sistemele pe care vi le punem la dispozitie pentru a le putea folosi zi de zi cu maxima eficienta. Prin integrarea tuturor sistemelor, de la controlul iluminatului, muzica, home theater, de control al climei, iPad-uri de securitate, iPhone si smartphone-uri Android si tablete, CASA INTELIGENTA cu sistemul Electro Euro STAR, creeaza experiente personalizate care va imbunatatesc viata si va ofera un plus de confort, economie, si siguranta.

Alegeti dintr-o varietate larga de produse si oferte.

Puteti incepe prin automatizarea unei singure camere sau incaperi in functie de necesitatile dvs.

Cateva cuvinte despre proiectul Casa Inteligenta.

Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul în alegerea dumneavoastra pentru o casa mai inteligenta. Vrem sa va ajutam in orice fel putem, de aceea va oferim un serviciu gratuit de planificare a proiectului.

Echipa noastra de experti va ajuta sa planificati totul si va indruma cu sfaturi pe parcursul derularii proiectului. Si toate acestea va sunt oferite gratuit! Noi nu percepe nici un ban pentru acest serviciu cuprinzator de consiliere.

Veți avea alocat un contract personalizat pentru proiectul dumneavoastra Casa Inteligenta, care va garantează ca veti fi in legatura permanenta cu aceeasi persoana pana la finalizarea proiectului.

Prezentati-ne o cerere de oferta.

Scrieti-ne datele dumneavoastra de contact si o scurta descriere a proiectului iar cineva din echipa noastra va lua legatura cu dvs. Consultantii nostri vor raspunde intrebarilor si solicitarilor dvs., prin telefon: 0723 299 045, sau printr-o intalnire programata.