Servicii
 
servicii-EES

REŢELE ELECTRICE

Linii electrice aeriene sau subterane de medie tensiune; Posturi de transformare aeriene, zidite sau în anvelopă; Linii electrice aeriene sau subterane de joasă tensiune; Branşamente electrice aeriene sau subterane. Pentru această categorie de servicii, proiectarea, echipamentele, execuţia, trainingul şi întreţinerea sunt asigurate la cel mai înalt nivel profesional de către societatea noastră!
servicii-EES

INSTALAŢII ELECTRICE INTERIOARE

Tablouri de distribuţie pentru construcţii civile şi industriale; Circuite de forţa şi circuite secundare pentru construcţii civile şi industriale; Instalaţii de paratrăsnet şi împamântare; Cablaje şi paturi de cable pentru construcţii civile şi industriale; Corpuri de iluminat, accesorii pentru construcţii civile şi industriale; Telecomunicaţii;
servicii-EES

CABLAJ STRUCTURAT ȘI SUPRAVEGHERE VIDEO

Cablarea structurată reprezintă un set de standarde care determină modalitatea de instalare a cablurilor. Securitatea completă a obiectivelor nu poate fi asigurată fără un Sistem de Supraveghere Video. Acest sistem poate fi interconectat cu un sistem de alarmă la efracție sau cu cel de control acces și pontaj electronic.
servicii-EES

INSTALAŢII DE VENTILAŢIE ŞI AER CONDIŢIONAT

Împreună cu partenerii noștrii putem oferi și instalații complexe de HVAC (încălzire, ventilație și aer condiționat). Scopul său este de a oferi confortul termic și calitatea aerului din interiorul clădirilor industriale și de birouri. De asemenea putem oferi și camere frig cu atmosferă controlată.
servicii-EES

SABLARE (CURĂȚARE) CU GHEAȚĂ/ ZĂPADĂ CARBONICĂ

Curățări industriale, decontaminări, tratamentul suprafețelor, igienizări, intreținerea clădirilor și a monumentelor.

TEHNOLOGIE NEABRAZIVĂ ȘI NEPOLUANTĂ!

servicii-EES

ÎNCHIRIERI UTILAJE ȘI ECHIPAMENTE PENTRU CONSTRUCȚII

Excavații, terasamente, fundații, fose septice, compactări, nivelare terenuri, canalizări, drumuri și poduri, transport și depozitare materiale, transport balast, transport moloz, transport nisip, transport pietriș, livrări betoane.

ORICE SERVICIU PRESTAT DE NOI ESTE FĂCUT SĂ VINĂ ÎN ÎNTÂMPINAREA TUTUROR CERINŢELOR DUMNEAVOASTRĂ FLEXIBIL ŞI CU UN MAXIM DE CALITATE!